Richtig schnorcheln

A felszíni búvárkodás egy igazán élvezetes, könnyű sport, de csak ha helyesen és felkészülten csináljuk. Frank Thiele ezen könyvében kezdő és haladó sznorkelezőkhöz szól, akiket hasznos tanácsokkal lát el felszerelés-választást, és a biztonságos vízi viselkedést illetően.

Szerző: Frank Thiele
Terjedelem: 160 oldal
Kiadás éve: 2015

Mehr erleben beim Schnorcheln

A felszíni búvárkodás egy egyszerű, de nagyszerű tevékenység a tengeri élővilág megfigyelésére. Sokszor azonban még azelőtt elijesszük az élőlényeket, hogy észrevehetnénk őket. Hogyan fejleszthetjük sznorkelezési technikánkat, hogyan maradhatunk csendesebbek és észrevehetetlenebbek a vízben hogy a lehető legtöbb tengeri élőlényt figyelhessünk meg.

Szerző: Bernd Humberg
Terjedelem: 128 oldal
Kiadás éve: 2010

Schnorcheln von A-Z

Mindent a sznorkelezésről! Egy átfogó könyv a felszíni búvárkodás iránt érdeklődőknek, melyből rengeteg hasznos tanácsot kaphatnak ezen egyszerű de nagyszerű sport biztonságos és élvezetes űzéséhez.

Szerző: Frank Thiele
Terjedelem: 156 oldal
Kiadás éve: 2006

Schnorcheln im Roten Meer

A Vörös-tenger a világ egyik legszebb tengere csodás korallzátonyokkal, melyek partközeli sekély elhelyezkedésükből adódóan tökéletesek sznorkelezésre. Claudio Cangini könyve részletes leírásokkal és képekkel illusztrálva mutatja be a világ egyik leggazdagabb tengerének élővilágát fókuszálva azon élőlényekre, melyekkel a felszíni búvárok leggyakrabban találkoznak.

Szerző: Claudio Cangini
Kiadás éve: 2000