Dive: Die schönsten Tauchreviere der Welt

Amennyiben Ön a vízalatti világ szerelmese, bizonyára szeretné tudni hol úszhat teknősökkel, mely időszakokban lehet cápákkal merülni, vagy hol találhatók a világ legérdekesebb hajóroncsai. Lawson Wood ezen könyvéből, mely 250 csodálatos merülőhelyet mutat be, megismerheti a Karib-térség, Atlanti-óceán, Földközi-tenger, Csendes-óceán, Vörös-tenger és az Indiai-óceűn legjobb búvár desztinációit.

Szerző: Lawson Wood
Terjedelem: 192 oldal
Kiadás éve: 2015

Unter Wasser: 24 Tauchplätze, die jeder Taucher gesehen haben muss

Fedezzen fel 24 csodálatos merülőhelyet Linus Geschecke, ismert szerző tolmácsolásában akinek írásai vezető búvármagazinokban is megjelennek. A könyv egy csodás utazásra invitálja az olvasót, mely során a világ legszebb korallzátonyait, barlangjait, roncsait ismerhetjük meg, valamint mantarájákkal és cápákkal is úszhatunk.

Szerző: Linus Geschke
Terjedelem: 336 oldal
Kiadás éve: 2016

Modernes Tauchen: Neuausgabe 2017

A legkomplexebb könyv, melyet minden búvárnak érdemes a polcán tartania! Ez az átfogó kérdésgyűjtemény rengeteg fotóval és ábrával olyan tudásanyagot biztosít, amit minden búvár, legyen az kezdő vagy haladó haszonnal forgathat tanfolyamai során. Az új kiadás gyermek és ifjúsági búvártanfolyamok anyagával bővült.

Szerző: Thomas Kromp
Terjedelem: 592 oldal
Kiadás éve: 2017

Tauchen mit klarem Kopf: Wie unser Gehirn beim Tauchen tickt

A biztonságos búvárkodáshoz elengedhetetlen, hogy ismerjük testünk működését és meg tudjuk őrizni nyugalmunkat egy esetlegesen előforduló stresszhelyzet során. Monika Rahimi, búvároktató és természetgyógyász ezen könyvében azon szervek működését és funkcióit mutatja be, melyek a legfontosabbak egy-egy merülés közben. Mindemellett hasznos tippeket is kapunk arra vonatkozóan, hogy milyen gyakorlatokkal tudunk fittek maradni testileg és szellemileg akkor is, amikor nem vagyunk víz közelben.

Szerző: Monika Rahimi
Terjedelem: 112 oldal
Kiadás éve: 2014

Tauchen ohne Stress.: Typische Fehler vermeiden und die Strömung lieben lernen

A búvárkodás során egy szinte tökéletes világba csöppenhetünk, melyet a lebegés csodás állapotában, teljes relaxációban figyelhetünk meg. Legalábbis ezt szeretné mindenki, aki víz alá merészkedik, de sajnos ezt a nyugalmi állapotot nem mindig sikerül elérni. Monika Rahimi ezen kötete abban hivatott segíteni az olvasót, hogy hogyan küzdheti le félelmeit, normalizálhatja légzését hogy még a legvadabb áramlatos merüléseket is a legnagyobb élvezettel élhesse át.

Szerző: Monika Rahimi
Terjedelem: 160 oldal
Kiadás éve: 2019